Till startsidan Till startsidan

Praktikant som brinner för sociala medier och mänskliga rättigheter

Date posted: 08/03/10

Butterfly söker för ett nytt utvecklingsprojekt en duktig kommunikatör/webbutvecklare med god kunskap inom sociala medier. För rätt person ges möjlighet att göra praktik som kombinerar flera intressanta områden.

Huvuduppgiften inom ramen för praktikplatsen är att bygga upp en närvaro för vårt projekt främst på Facebook. Det innebär att bygga applikationer i Facebook samt bidra till att få närvaron att växa.

Initialt genomförs research och viss kartläggning av möjliga alternativ inför närvaro och aktivitet i sociala medier. Du kommer även att medverka till att ta fram textunderlag, främst på engelska.

Önskvärd kompetens/erfarenheter

Din främsta kompetens är din förståelse för vad som driver sociala medier och hur man kan utnyttja det rätt. Goda kunskaper i engelska. Det är givetvis en fördel om du har ett intresse för mänskliga rättigheter/jämställdhetsfrågor samt mode, design och trender. Projektet är ett första steg i att utveckla ett s.k. samhällentreprenörskap (använda företag för att ”rädda världen”). För rätt person blir praktikplatsen både meriterande och utvecklande.

Övrig information

Sista ansökningsdag 2010-04-09.

Tillträde snarast. Praktiken är 2- 3 månader, ev. längre och är heltid.

Omfattning och tidsperiod för praktiken kan omförhandlas enligt överenskommelse mellan Butterfly och praktikanten. Praktiken är oavlönad.

Sänd en kort beskrivning och CV till malin@butterfly.se

Har du frågor angående praktikplatsen hör av dig till ?Malin Roux Johansson,

på telefon 070-747 41 87 eller på e-mail, malin@butterfly.se

Arbetsplatsen centralt i Göteborg

Södra Larmgatan 6